TRP Media

A TRP Media autó-motorsport tematikájú hírportálok kiadója, a magyar piacon egyedülálló portfóliót kínál a technikai sportok különböző szakágai iránt érdeklődő közönségnek. A lapok nagy része több, mint egy évtizede működik, stabil olvasói és hirdetői bázissal rendelkezik, szervezeti és tartalmi szempontból is folyamatosan fejlődik a lehető legjobb ügyfélkiszolgálás érdekében. A havonta több, mint 1000 cikket megjelentető online médiaportfólió üzemeltetése mellett a TRP Media más médiavállalatok és szektorok képviselői számára is nyújt szolgáltatásokat a tartalomelőállítás terén, valamint eseti jelleggel könyvkiadással is foglalkozik. 

Hírportáljaink

Logipack

A Rallycafe.hu Magyarország vezető rally és offroad témájú híroldala. Elődjét, a Rally Cafét 2010-ben alapították, eleinte csak nyomatott magazinként jelent meg. 2014-ben indult a Rallycafe.hu, amely hamarosan a szakma egyik mértékadó weboldala lett. A Rally Café Autósport Magazin megszűnése után a teljes szerkesztőség a weboldalon folytatta a munkát, 2022 januárja óta a TRP Media részeként.  

Staff House

A Racingline.hu a jogelődjeivel együtt 2009 óta működő hírportál. Kezdetben csak a Forma-1 eseményeivel foglalkozott, idővel kiegészült a gyorsasági autósport minden ágával, amelyek ellátogatnak Magyarországra. A kiadvány hazánkban a második legnagyobb követőbázisú autósport szakportál a közösségi médiában, jelenleg 100.000 követővel rendelkezik a Facebookon. 

Thomas Breitling

A P1race.hu és elődje Magyarországon egyedülálló módon több, mint 18 éve foglalkozik a motorversenyzés világával. A szerkesztőség végig kísérte Talmácsi Gábor pályafutását és a Team Tóth médiapartnere is volt. Kiemelt figyelmet fordít a MotoGP-re, az enduro-versenyzésre, valamint a magyar tehetségek előmenetelére. A portál 2022 márciusától TRP Media portfóliójának tagja.

Hírek

Partnereink

KÉRDÉSE VAN?