Extrákkal várjuk a nevezőket is!

A ZEG Rally Show célja, hogy a rali élményét adja át a közönségnek, emellett a versenyzők is kötetlen formában, felszabadultan, eredménykényszer nélkül élvezhessék az autózást. A rendezőbizottság szándéka, hogy a főszereplők, azaz a versenyzők, szerelők és a támogatók  is maradandó élményt kapjanak. Ennek érdekében szombat este Rali-partyval, vasárnap ingyenes gumiszervizzel és autóztatási lehetőséggel várják a nevezőket.

Szombaton este a szervizparkban minden nevező négy fővel részt vehet az esti Rali-partyn. A vacsora nem titkolt célja, hogy a hazai ralis társadalom közötti köteléket szorosabbá fűzze, és a vasárnapi fesztivál előtt a résztvevők egy kellemes vacsorán jól érezzék magukat. Az este háromnegyed kilenckor kezdődő eseményre a nevezésenként járó négy fő mellett, külön díj ellenében, további vendégek meghívására is lehetőség van. A plusz résztvevők számát 08.02-ig a reka.csukovics@trphungary.com címen kérjük jelezni.


A ZEG Rally Show gyorsasági szakaszain ugyan lesz időmérés, de az időeredmény másodlagos. Mivel az esemény elsősorban a ralizás öröméről szól, remek alkalom arra, hogy a versenyzők a családtagokkal, barátokkal, támogatókkal is megosszák az élményt. Amennyiben valaki él a lehetőséggel, fontos, hogy csak nagykorú ülhet be a versenyautóba, és az adminisztratív átvételig le kell adni az igényt, valamint be kell fizetni a biztosítási díjat. További információkat ez esetben is a reka.csukovics@trphungary.com címen lehet kérni.


Annak érdekében, hogy a szervizcsapat terhelését csökkentsük a Hankook és a Pirelli hazai képviselete nagyon gáláns felajánlást tett a ZEG rally Show résztvevőinek:

“Az esemény ideje alatt a résztvevők számára mindkét gumiszállító sátránál ingyenesen szerelnek bármilyen típusú és márkájú gumiabroncsot!”

A rendezőbizottság ezúton is köszöni a felajánlást!