Osváth: Marad a murva szett

A II. ZEG Rally Show-n is rajthoz áll Osváth Péter, ráadásul 2021-hez hasonlóan ismét murva abroncsok lesznek a Skoda Fabia Rally2 EVO-n.

Van még murva gumink, így meghagyjuk a veszprémi setupot, és elszórakoztatjuk magunkat és a nézőket. Autóztatni akarok. Nekem ez a futam nem a stopperről fog szólni. Azt is mondhatnám, hogy az a kérdés, sikerül-e a leglassabban végig menni. Persze ez nem igaz, de a cél, hogy a lehető leglátványosabb autózzak a hétvégén.

A szokásos egyenes beszéddel rögtön össze is foglalta a lényeget a balatonfüredi versenyző, aki azért nem számíthat a navigátorára, mert Papp Tomi párjával gyermekáldás elé néz és augusztus bármelyik napján megérkezhet a pici.

Az pedig a ZEG Rally Show hetében dőlt el, hogy nem építik vissza aszfaltra a Skodát, bár a két új gyorsasági – Gellénháza és Nagylengyel – és az esetleges eső miatt ez is benne volt a kalapban, de Osi azt tartotta szem előtt, hogy a lehető legtöbb esetben keresztbe csúszva érkezzen meg a kanyarokba. 

„Épp ezért a belvárosi gyorsot várom a leginkább! Remélem sokan kilátogatnak majd. A zalaegerszegi szuperspeciál a legjobb, a Zalazone, nem igazi ralipálya, sokkal inkább ügyességi versenyre emlékeztet, de az sem rossz. Azt kell mondjam, hogy az egész rendezvény önmagában szuper, remek vasárnapunk lesz” – mondta Osi.

 

Fotó: MGR Images