Bemutatkozás

A TRP Hungary az autó-motorsportok terén működő vállalkozásokból áll, kiemelt tagja a hazai sport- és szakmai rendezvények promóteri, társpromóteri vagy szervezői feladatait ellátó TRP Events, emellett a versenyzőmenedzseléssel foglalkozó Motorsport Talent Management (MOTAM) és a médiapiacon működő TRP Media is a portfólió részét képezi.

A vállalatcsoport 2015-ben jött létre Truck Race Promotion néven, a kezdetekben azzal a küldetéssel működött, hogy visszahozza a Magyarországra a kamionversenyzést, majd egyre nagyobb részt vállalt a hazai autó- és motorsport rendezvények fejlesztésében. Tevékenysége 2021-től bővült a MOTAM elindításával és a TRP Media első kiadványa, a Racingline.hu felvásárlásával.

A TRP Hungary divízióit felkészült, tapasztalt szakemberek alkotják, akik amellett, hogy jól ismerik az autó-motorsportok különböző szakágait, magasan képzettek és korszerű tudással rendelkeznek a szakterületük aktualitásairól. Ennek köszönhetően a vállalatcsoport különböző felkérések esetén személyre szabott ajánlatokkal, tanácsadással és tanulmányok készítésével is segíti a partnereit.

Szolgáltatásaink

VENDÉGLÁTÁS

Cégünk a legprofibb cateringesekkel dolgozik együtt – legyen szó VIP menüről, street food zóna kialakításáról, vagy csapatétkeztetésről, mi találunk rá megoldást!

Rendezvények

A teljes hátteret biztosítjuk egy sikeres rendezvény lebonyolításához – legyen szó berendezésről, dekorációról, tolmácsberendezés biztosításáról, hangosításról, vagy akár humán erőforrás szervezéséről.

MARKETING KAMPÁNYOK

Online és offline kampányokban is otthon vagyunk, igény esetén szövegírással, tartalomkészítéssel foglalkozunk akár weboldalra, blogra, Facebook oldalra, hírlevélbe.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSMENT

Legyen szó a márkaismertség növeléséről vagy eladásösztönzésről, biztosan szükség lesz social média hirdetésekre is. Mi menedzseljük ezt a tartalom-előállítástól a reklámok megvalósításán át, egészen a kiértékelésig!

SPORTRENDEZVÉNYEK

Autó- és motorsport rendezvények szervezésében 7 éves tapasztalatunk van, ezért értékes kapcsolati hálózattal rendelkezünk mind nemzeti, mind nemzetközi téren, továbbá otthonosan mozgunk a különböző szakágak szabályrendszereiben. Emellett gyorsan adatptálódunk bármilyen sportesemény megrendezési feltételeihez, és olyan alvállalkozókkal dolgozunk együtt, akik maguk is a sportból jöttek, vagy a sportban dolgoznak évek óta.

SPORTSZPONZORÁCIÓ

Cégünk kezdeti célja volt a hazai motorsport támogatói hátterének megerősítése annak érdekében, hogy minél színvonalasabb rendezvényeket tudjunk lebonyolítani. Ma már számos állandó partnerrel dolgozunk együtt, és folyamatosan új érdeklődőket hozunk be a motorsport világába.

Jegyértékesítés

Legyen szó akár webshopról, akár helyszíni jegyértékesítésről, mi biztosítjuk hozzá a profi szakmai csapatot és hátteret!

VIP SZOLGÁLTATÁSOK

Amennyiben exkluzív környezetet szeretne teremteni kiemelt partnereinek rendezvényén, vagy nem mindennapi programot szervezne VIP vendégeinek, keressen minket bizalommal!

    Ügyvezető igazgató

    Őry Tamás

    Őry Tamás gyermekkora óta kedveli az autósportokat, a 2000-es évek elejétől Szabó Gergő és Turán Frigyes csapataiban dolgozott a hazai ralibajnokságban, 2003-ban csapattagként vett részt a rali-világbajnokság leghíresebb versenyén, a Monte-Carlo ralin, ahol Szabó Gergő indult egy Toyota Corolla WRC-vel, továbbá 2007-ben Magyarország első pontját szerezték az Intercontinental Rally Challenge sorozatban a Rally Russia versenyen. Az utóbbi években Kerék Balázs navigátoraként alkalomszerűen továbbra is versenyez a hazai rali-bajnokság első osztályában. Szakmai pályafutása során Őry Tamás széleskörű tapasztalatokat szerzett különböző üzleti tevékenységek révén, főként az informatikai biztonság területén. 2015-ben megalapította a Truck Race Promotion Kft-t, napjainkban a TRP Hungary csoportot alkotó vállalatok ügyvezető igazgatója.

    Márkáink