TRP Events

Minőségi élmények a motorsportokban

A Truck Race Promotion Kft. azzal a céllal alakult 2015-ben, hogy 25 év után visszahozza Magyarországra az FIA Kamion Európa-bajnokságot.

A napjainkban már TRP Events néven működő divízió később a Rally Hungary európa-bajnoki futam promótere lett, átvette a Superenduro GP of Hungary rendezését és promótálását, létrehozta a ZEG Rally Show-t, valamint megrendezte a Salgó Rally-t és a Győr Rally-t.

A sportesemények mellett a TRP Events szakmai rendezvények, konferenciák és roadshow-k lebonyolításában is nagy tapasztalatokkal rendelkezik, valamint a szimulátorsportban is érdekelt a nemzetközi szinten is egyedülálló SIM Liga promótálása révén.

Eseménynaptár

Rally Hungary

2024. április 12-14.

Térség: Veszprém-Balaton

Felület: murva

Kategóriák:ORB, ORC, Peugeot Kupa, Pirelli Murva Kupa, ERC

Az FIA Rally Európa-bajnokság (ERC) nyitófordulója, a verseny története során először a Veszprém-Balaton térségben. 

Győr Rally

2024. szeptember 6-8.

Térség: Győr

Felület: aszfalt

Kategóriák: ORB, ORC, ORB2, ORB3, Historic, Peugeot Kupa
Győrbe 2023-ban 30 év után tért vissza az ORB, a hatalmas siker után a mezőny ismét pályára lép Győr belvárosában, a legendás Rábaringen, valamint a környék izgalmas szakaszain.

Superenduro GP of Hungary

2025. február 8.

Helyszín: MVM Dome, Budapest

Kategóriák: Prestige, Junior, Európa-kupa, Gyerekfutam

A Superenduro GP of Hungary a régió legnagyobb motoros eseménye az akár 17 ezer fő befogadására képes MVM Dome-ban. Hazai és világsztárok, látványos show és felejthetetlen közönségélmény.

Márkáink