Mozgalmasan alakult a május a TRP Hungary cégcsoport számára

2023. június 12. | Hírek, TRP Events

Megrendeztük a 2023-as Salgó Rallyt

A TRP Hungary 2023. május 25-27. között megrendezte a nagy hagyományokkal rendelkező Salgó Rallyt, ami a második fordulója volt a HUMDA Országos Rally Bajnokságnak. Az 1974 óta létező Salgó Rally ikonikus versenye a hazai rally bajnokságnak, amit minden évben izgatottan várnak a szurkolók és a versenyzők is, hiszen a világbajnoki szintű ceredi gyorsasági szakasz is része a több mint 100 km hosszú versenytávnak. A Salgó Rally ORB kategória győztese a Vincze Ferenc és Percze Nándor páros lett, akik 11-ből 9 gyorsasági szakaszon értek elsőként célba. A második helyet pedig Turán Frigyes és Farnadi Ági szerezte meg, így a második forduló után az Országos Bajnokságban is ugyanez a sorrend. A Salgó Rallyval kapcsolatos összes hírről az salgorally.hu oldalra kattintva olvashatsz.

A WHB Group a Győr Rally főtámogatójaként folytatja a sportszponzorációt 

WHB Győr Rally néven zajlik 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei ötödik fordulója. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása névadó főtámogatóként, a belvárosi gyorsasági szakasz családi nézőpontjának névadójaként, valamint az ETO Park Élményközpont és az ETO Park Hotel közreműködésével segíti a verseny megrendezését.

A WHB Győr Rally a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei ötödik fordulója lesz, az ORB-, ORB2-, ORB3-, és a Historic-bajnokság résztvevői számára. A versenyhétvége 2023. szeptember 8-10. között zajlik, csütörtökön az adminisztratív átvétellel, ezután pályabejárással indul a program, majd péntek este rajtceremóniával kezdődik a verseny.

Elindult a jegyértékesítés a Rally Hungaryre

 

2023 október 6-8. között egy év kihagyás után ismét Magyarországra látogat az FIA Rally Európa-bajnokság (ERC) mezőnye. Az bajnokság utolsó fordulója a Rally Hungary gyönyörű őszi tájakkal és izgalmas gyorsasági szakaszokkal várja a rally rajongókat!

A verseny remek lehetőséget nyújt az eb-n vitézkedő magyar párosoknak, például a László Martin-Berendi Dávid, a Junior ERC értékelésben is érdekelt Herczig Patrik-Varga Kristóf vagy az ERC4-es Hangodi Bendegúz-Bunkoczi László duónak, hogy hazai pályán bizonyítsák rátermettségüket a Zempléni-hegység legendás szakaszain. 

A versenyre várhatóan visszatér a Csomós Miklós-Nagy Attila páros is, és a Rally Hungary európa-bajnoki értékelésébe a HUMDA Országos Rally Bajnokság élmezőnye is benevezhet, így a hazai mezőny legjobbjai is összemérhetik a tudásukat például a korábbi győztes Mads Østberggel vagy WRC-futamgyőztes Hayden Paddonnal. 

Kövess minket a Facebookon és Instagramon, hogy mindig elsőként értesülj a legfrissebb híreinkről!