TRP STUDIO

Az audiovizuális tartalmak gyártása a TRP Hungary saját tervezésű stúdiójában zajlik Budaörsön. A TRP Studio szolgáltatások széles körét kínálja professzionális felszereléssel és felkészült személyzettel vállalati partnereknek és bérlőknek egyaránt.  

trp media

A TRP Media a TRP Hungary csoport tagjaként autó-motorsport tematikájú hírportálok kiadója és egyedülálló portfóliót kínál a technikai sportok különböző szakágai iránt érdeklődő közönségnek. A kiadói tevékenység kiterjed saját gyártású nyomtatott kiadványok és digitális tartalmak, köztük saját márkás évkönyvek, magazinok, videók és podcastok előállítására is.

technikai háttér

  • Aputure Amaran lámpák
  • Két külön vezérelhető kijelző
  • RGB LED háttérvilágítás
  • Háromféle berendezés
  • Røde MIKROFONOK
  • Csíptethető mikrofonok
  • RØDE keverő
  • PC és MAC gépek streamekhez

szolgáltatások

A stúdió bérlése a kívánt konfigurációban

A stúdió bérelhető díszlettel, világítással, és állandó felszereltségével, amelyhez hozzátartoznak a Røde mikrofonok, keverő, csíptethető és zajszűrő mikrofonok, egyéb berendezések. A kamerák és a személyzet biztosítása igény szerint, egyedi ajánlat alapján lehetséges.  A stúdió műtermi fotózásra is használható világos és sötét háttérrel egyaránt.

Élő közvetítések

Élő webes közvetítések, streamingek felvétele, valós idejű közvetítése. A választott stúdiókonfiguráció használatával

teljeskörű gyártás

Teljes műsorgyártás a terem biztosításával, a felvételek megszervezésével, lebonyolításával, és az anyag utómunkájával. Megrendelőnk részére kész, terjeszthető terméket adunk át.

podcastok felvétele

Podcastok rögzítése hangtechnikus munkatárssal. Videós podcastok és egyéb műsorok esetében is teljes személyzetet biztosítunk. A kívánt stúdiókonfigurációban,

médiatréningek és kiegészítő felvételek

Médiatréningek szervezése és lebonyolítása. Online sajtótájékoztatók, interjúszituációk és egyéb tartalmi elemek, mint például felvezető műsorok, szignálok, és háttérvetítések gyártása, igény szerint.

egyéb lehetőségek

Saját márkás podcastok

A TRP Media 2024-től több saját márkás podcast és egyéb digitális termék gyártását tervezi, amelyben szponzorációs megjelenések vagy termékelhelyezés révén együttműködési lehetőségek jönnek létre.

Podcast gyártás egyedi megrendelésre

Partnereink egyedi igényei alapján bármilyen formátumú podcast gyártása lehetséges egyedileg márkázott stúdiófelületekkel. A terembérlet mellett teljeskörű gyártást is vállalunk.

Közvetítések és webcastok

A SIM Liga esport-versenysorozat, valamint a 2023-as Isle of Man TT-motorverseny élő webes közvetítése is a TRP Studio referenciái közé tartozik. A stúdióban minden eszköz és kapacitás adott a valós idejű streaminghez.

Márkáink

Kérdése van?