Februárban Budapestre jönnek a SuperEnduro GP motoros sztárjai, indul a jegyértékesítés

2022. október 11. | Superenduro GP of Hungary, TRP Events

A TRP Hungary csoport gondozásában folytatódik a SuperEnduro GP magyarországi sikertörténete: 2023. február 4-én a megszokott helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában zajlik majd a verseny, a csúcskategóriában, a Prestige géposztályban a HUMDA Academy támogatásával versenyző Zsigovits Norbert is rajthoz áll. Jegyek már kaphatók az EnduroGP.hu weboldalon és az Eventim hálózatában.

Az elmúlt évek sikeres együttműködése után megállapodás született a Race4U Promotion és a TRP Hungary cégcsoport között arról, hogy a motorkerékpáros SuperEnduro-világbajnokság budapesti fordulóját, a GP of Hungary-t a továbbiakban a TRP Events rendezi meg. A következő vb-futam 2023. február 4-én zajlik a Papp László Budapest Sportarénában.

A SuperEnduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében az enduro, a motocross és a trial versenyzés ötvözete, az edzéseken az óra ellen kell hajtani, a futamokon viszont test-test elleni küzdelem is zajlik. Különböző szekciók vannak, akadnak endurós, jellemzően fa- és kőakadályok, vannak motocross-elemek, például ugrók, hullámsorok, mandinerek, kanyarok, és vannak trialos ügyességi elemek is, előfordulhatnak magasabb építmények is.

A GP fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban. A sorozat népszerű állomása a Papp László Budapest Sportaréna is.

A sportág a magyar versenyzők és a közönség körében is népszerű: évről évre több ezer néző látogat el a versenyre, hogy Zsigovits Norbertnek, Szőke Márknak vagy a fiatal generációt képviselő Liszka Rolandnak szurkolhassanak, és láthassák a legnagyobb sztárokat is. Rendszeresen visszatér Budapestre a Prestige kategóriát erősítő Cody Webb, Colton Haaker, Jonny Walker, Billy Bolt, valamint a hatszoros világbajnok Taddy Błażusiak.

Jegyek már kaphatók az EnduroGP.hu-n

A rendezvény iránt már a korábbi évek során is nagy érdeklődés mutatkozott, még úgy is, hogy az előző éveket jelentősen befolyásolták a koronavírus miatti korlátozások.

A következő versenyre szóló belépők 2022. november 30-ig az Early Bird kedvezmény keretein belül tavalyi áron vásárolhatók meg, majd 2023. február 3-ig az elővétel során az alábbi árakon elérhetők.

Early Bird kedvezmény 2022. 11. 30-ig

Bronz Silver Gold Paddock Training SKY Bar Kerekesszékes kísérő
8.490 Ft 11.990 Ft 17.490 Ft 4.990 Ft 4.490 Ft 200 Euro 4.490 Ft

Elővételes jegyár 2023. 02. 03-ig 

Bronz Silver Gold Paddock Training SKY Bar Kerekesszékes kísérő
9.990 Ft 13.990 Ft 19.490 Ft 4.990 Ft 4.490 Ft 200 Euro 4.490 Ft

Helyszíni jegyár

Bronz Silver Gold Paddock Training SKY Bar Kerekesszékes kísérő
11.990 Ft 15.990 Ft 21.990 Ft 4.990 Ft 4.490 Ft 4.490 Ft

A SKY Bar jegy tartalma: parkolás a Papp László Budapest Sportaréna Ifjúság úti parkolóházában, SKY beléptetés külön kapun az Aréna főbejárat szintjén található deck-ről, SuperEnduro ajándékcsomag, paddock látogatás, biztonsági szolgálat, hostess, catering: sós-édes sütemények, meleg vacsora, korlátlan üdítő és sör fogyasztás.

A kerekesszékkel érkező vendégek számára a belépés ingyenes. 12 éves kor alatti gyerekek számára 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek a Bronz, a Silver és a Gold szektorba.