Újabb bejelentéssel indította a júniust a TRP Hungary

2023. július 06. | TRP Events, TRP Hungary

A Metabond is csatlakozik a WHB Győr Rally támogatóihoz

A kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén Magyarországon és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót betöltő Metabond is csatlakozik a WHB Győr Rally megrendezéséhez. A Metabond márka az 1996-1999-es rally bajnokságok névadó főtámogatójaként vonult be a köztudatba. Ettől kezdve számos rally autón szerepelt a Metabond matrica, melyet a tulajdonosok, versenyzők büszkén vállaltak, hiszen kiváló termékkel biztosították versenyautójuk megbízhatóságát, teljesítményét. A több mint 30 éves múltra visszatekintő Metabond Magyarország Kft. – a kezdetek óta változatlan, családi, magyar tulajdonosi körrel rendelkezik. A kilencvenes évek elején a német Metabond termékcsalád magyarországi importálása és forgalmazása lett a vállalkozás fő tevékenységi köre, így nagy örömmel jelentettük be, hogy a márka támogatóként csatlakozik a 2023-as Győr Rallyhoz. A teljes bejelentés a gombra kattintva elérhető!

Superspecial a Rabócsiringen

2023 október 6-8. között egy év kihagyás után ismét Magyarországra látogat az FIA Rally Európa-bajnokság (ERC) mezőnye. Látványos gyorsasági szakaszok és tájak várják a szurkolókat a Rally Hungary, amelynek a központja Nyíregyházán lesz.

Különlegessége a Rally Hungarynek, hogy a külső gyorsasági szakaszok mellett a nézők egy speciális szinkron versenyen is szurkolhatnak kedvenceiknek. A Superspecial egy igen különleges eleme a versenyhétvégének, hiszen egy épített versenypályán zajlik a látványos, show elemeket is tartalmazó szakasz. A Superspecial 3 jegykategória megvételével is látogatható; All in plus, All in és a Superspecial. További információ a rallyhungary.com/jegyek oldalon.

A hétvége leglátványosabb programjára a jegyek az gombra kattintva érhetők el.

 

A sok remek esemény és hír, amiről hónapról hónapra be tudunk számolni a TRP csapatának köszönhető! Ezt megünnepelve és feltöltődve a következő időszakra töltöttük a csapatépítőnket június végén.

Kövess minket a Facebookon és Instagramon, hogy mindig elsőként értesülj a legfrissebb híreinkről!