Az első forduló után a K&H SIM Liga powered by HUMDA rally szakágának versenyzői a hétvégén már a második futamukra készülhetnek.

Nem kevesebb, mint 340 versenyzővel rajtolt el az idei első ralis szimulátor verseny!

A több platformon is elérhető Dirt Rally 2.0 népszerűségének hála a legnépesebb mezőny ebben a szakágban vesz részt az online versenyeken. A skót murvás forduló után ezúttal aszfalton kell bizonyítaniuk az indulóknak a SEPTOX Spanyol Virtuális Rally keretein belül.

A DuEn.hu által összeállított digitális műsorfüzet tartalmazza az összes, négy év alatt regisztrált versenyző rajtszámát, nevét, kategóriáját; a bajnokság állását, valamint a rally legfontosabb információit, a gyorsasági szakaszok térképei mellett a várható időjárás és útviszonyok adatait is.

A versenyigazgató, Pannuska Dávid második futamot megelőzően is tart majd pályabejáró streamet, a versenyzők nagy örömére.

A futam megszokott módon péntek reggel 8 órától egészen hétfő éjfélig teljesíthető a Dirt Rally 2.0 játékban. Az eredmények és a versenyzők nyilatkozatai most is folyamatos frissítésben megtalálhatóak a Rallylive.hu weboldalon.

A bajnokságban szereplő 340 versenyző közé továbbra is folyamatosan lehet csatlakozni a bajnokságot szervező duen.hu-n keresztül.

A szezonnyitó után így áll a bajnoki tabella

  1. Martin Márkó, BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 210
  2. Fónagy Kristóf, BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 192
  3. Kasza Kristóf, 183
  4. Molnár Alex, TMC Rallysport, 180
  5. Martinák Balázs, TMC Rallysport, 174

A csapatbajnokság állása az első futam után

  1. TMC Rallysport, 519
  2. helyi-sport.hu Racing Team, 405
  3. BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 402
  4. Car-Go! Virtual Rallye Team, 304
  5. ARTEP HWR, 280

Forrás: DuEn.hu