Harmadik állomásához érkezik a K&H SIM Liga powered by HUMDA Dirt bajnoksága! A soron következő verseny a lengyel gyorsasági szakaszokon zajlik majd.

A COVID járvány alatt létrejövő – a DuEn.hu által szervezett szimulátorbajnokság – már negyedik szezonját éli. A sorozat lett idén a K&H SIM Liga powered by HUMDA rally szakága is, így a partnereknek hála év végén komoly pénzjutalomban részesülnek a legjobbak.

Az első murvás skót, majd az azt követő aszfaltos spanyol futam után újra murván kell bizonyítaniuk az indulóknak a szezon harmadik pontgyűjtő versenyén. A TREND Virtuális Lengyel Rally murvás pályái a nagy tempójukról és a könnyen szerezhető defektekről híresek, így önmérsékletet kívánnak a játékosoktól.

Két futamon van túl a sorozat, a bajnokság élmezőnye a várakozásoknak megfelelően nagyon szoros, az első három helyezettet mindössze hat pont választja el egymástól. Ha ez nem lenne elég, a csapatbajnokságban – ahol a legjobban szereplő három versenyző pontjai adódnak össze egy-egy futam során – szintén nagy csata dúl az első helyért.

Természetesen ezenkívül nem csak abszolútban, hanem számos kategóriában külön is megmérettetnek a versenyzők.

Az élmezőny pontjai az első két futam után

  1. Martin Márkó, BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 395 pont
  2. Fónagy Kristóf, BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 390 pont
  3. Kasza Kristóf, 389 pont
  4. Molnár Alex, TMC Rallysport, 360 pont
  5. Martinák Balázs, TMC Rallysport, 343 pont

A csapatbajnokság állása a második forduló után

  1. TMC Rallysport, 954 pont
  2. BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team, 935 pont
  3. helyi-sport.hu Racing Team, 834 pont
  4. Car-Go! Virtual Rallye Team, 648 pont
  5. RTE Akadémia, 575 pont

Ahogy már megszokott, a futam előtt újra élő streammel jelentkezik a versenyigazgató, Pannuska Dávid. Itt a beállításokon kívül szó esik a pályák sajátosságairól, és a játékosok is el tudják mondani véleményüket. A regisztrált játékosok kategóriánkénti névsora, a szakaszok térképei és a várható időjárási viszonyok a műsorfüzetből részletesen is megtekinthetők.

A versenyt most is péntek reggeltől hétfő éjfélig lehet teljesíteni. Az eredmények a Rallylive.hu oldalon folyamatosan nyomon követhetőek, csakúgy, mint a versenyzők nyilatkozatai és belső kamerás felvételei is.

https://rallylive.hu/trend-lengyel-rally