A bajnokság második olasz pályán, Misanóban tartott futamán szintén egy olasz autó, a Lamborghini Huracán GT3 Evo állt a pilóták rendelkezésére.

Blazsán Patrik az időmérőn továbbra is remek formában szerepelt, az eddigi négy esetből harmadjára zárt az első helyen. Eddig egyedül Láng Ádám tudta legyőzni, ő viszont kénytelen volt kihagyni ezt a fordulót.  

A bajnokság eddig hibátlan éllovasa az élről rajtolva ezúttal is elhúzott a mezőnytől, egy pályaelhagyásért azonban áthajtásos büntetés kapott, amivel visszaesett az ötödik helyre, és 17 másodperc hátrányba került a versenyt vezető Mihalidesz Mátéhoz képest.

Mihalideszt az első körökben Pajor Dávid támadta meg, és bár el tudott menni mellette, később kiesett.

A kiállásokhoz érve ugyan csak 5 másodpercre csökkent Blazsán hátránya, az utolsó etapban azonban előbb állandósult, majd ingadozott kettőjük között a különbség. Mihalideszt a lekörözöttek által nyújtott szélárnyék, Blazsánt az előle kiforgó ellenfelek segítették a felzárkózásban. Mihalidesz végül előnyét és a gumikat beosztva tudott győzedelmeskedni a bajnoki riválisa előtt.

Újabb dobogójának köszönhetően így is Sír Artúr maradt a tabella második helyén. Sír eleinte Szabó Jánossal csatázott, aki 10 perc után koncentrációját vesztve előbb megpördült, majd sorozatosa hibákat vétve ki is állt. A verseny végére Sipos Ákos lett volna veszélyes a harmadik helyre, egy büntetés azonban visszasorolta az ötödik helyre.

Köztük a rajtnál még Sipos által kiforgatott Pajor Márton végzett, aki hiába akadt össze később még Schmidt Istvánnal is, Blazsánhoz hasonlóan nagy felzárkózást mutatott be.